12:45

Söderfors

Referat: UNIK utveckling - Söderfors

I snöfall spelades andra seriematchen hemma mot Söderfors.
I och med att A-laget också spelade seriematch idag och har skadeproblem blev det endast en spelare till utvecklingslaget. Att tränare Mange fick dra på sig matchtröjan, att Donna fick stå i mål och att tre av spelarna inte tränat på 2-3 veckor så gjorde laget en klart godkänd insats trots allt.
Matchen då?
Den korta stund isen var bra försökte vi spela boll till varandra men lyckades inte skapa dom riktiga farligheterna. I stället var det Söderfors som kontrade med lyrbollar från vänsterförsvaret som gjorde målen. Det första kom i 19e minuten och när halvleken var slut stod det 0-6. Den halvleken glömmer vi snabbt!
I andra halvlek snöade det mindre och vi kunde spela boll. I 16e minuten gjorde Björn 1-6 på snygg pass från Gustav, trots att vi var en man mindre på planen. I 18e minuten fick Söderfors straff som Donna snyggt räddade. I 27e minuten åker Gustav in och skjuter en hårt skott som målvakten släpper retur på. Micke är snabbt framme och slår in 2-6 på volley. I 30e minuten får UNIK straff som vi tyvärr missar. Hade vi fått 3-6 där så ........ Men det dröjer bara till 34e minuten så gör Gustav 3-6 och nu är Söderfors stressade. Tyvärr blir det inge mer UNIK mål för dagen, i stället gör Söderfors 3-7 vilket blir slutresultatet.

Laget: Donna (MV), Mange, JO, Felix, Markus, Sverre, Jonas, Gustav, Johan, Linus, Micke, Carl och Björn

Målskyttar: Björn, Micke och Gustav